Categorieën
Geen categorie

Open vogelshow Twello

Voor de vogelliefhebbers is het mooie seizoen van vogelshows aangebroken. Natuurlijk komt de eigen clubshow als hoogtepunt in het jaar. Maar ook met je fraaie vogels een andere show bezoeken is uitdagend en levert vele contacten en veel plezier op. Zie ook de agenda op de NBVV site.

De Voorster Vogelvrienden in Twello houdt in het weekend van 9 en 10 november voor de tweede keer haar show in het prachtige gebouw van scouting Gelre aan de Stinzenlaan 80. Dit jaar verwelkomen we ook graag inzenders van andere vogelverenigingen uit de buurt en bieden we ook aan de “verspreide” leden van de NBVV de mogelijkheid om hun vogels in te zenden. We hebben plaats voor Waterslagers, kleur- en postuurkanaries, Tropische en Europese cultuur vogels en parkieten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op voorstervogelvrienden.nl of neem contact op met secretaris Richard Blankhorst 06-23350644 of voorzitter Jan Hendriks 06-28858856.

De inschrijving dient uiterlijk 25 oktober binnen te zijn en inschrijfformulieren en informatie zijn via bovengenoemde bestuursleden op te vragen. En uiteraard bent u van harte welkom om de vogels te komen bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *