Categorieën
Geen categorie

OPSLAGRUIMTE GEZOCHT

Wij als Vogelvereniging de.’’ Voorster Vogelvrienden’’ zijn dringend op zoek naar opslagruimte voor ons materiaal. De voorster Vogelvrienden hebben een deel van hun tentoonstellings materiaal opgeslagen liggen bij restaurant Korderijnk, zoals u wellicht weet gaat deze begin 2023 sluiten en zal het materiaal elders opgeslagen moeten worden. Het betreft metalen stellingen en houten kisten met verlichtingsmaterialen en verder spullen die slechts één keer per jaar nodig zijn tijdens de tentoonstelling van de club, meestal gehouden in november.

De ruimte dient droog te zijn en makkelijk bereikbaar. Groot zo ongeveer 20-25 m2.

Heeft u iets waarvan u denkt dat zou de vereniging uit de brand kunnen helpen dan houden wij ons aanbevolen, het hoeft uiteraard niet helemaal voor niets.

Voor inlichtingen: Voorzitter Jan Hendriks 06-28858856 of secretaris Richard Blankhorst 06-23350644

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *