Categorieën
Geen categorie

“ Natuur in Oost Nederland”

Op uitnodiging van de Voorster Vogelvrienden komt donderdagavond 28 april natuurfotograaf Michiel Schaap op bezoek in Brasserie Korderijnk in Twello aan de Stationsstraat 30. Vanaf 20.00 uur laat hij ons de meest prachtige beelden uit onze natuur zien.

Zoals Michiel zelf uitlegt: “Fotograferen in Oost Nederland heeft voor mij als natuurfotograaf het grote voordeel dat je de keuze hebt te fotograferen in verschillende landschapstypen met de bijbehorende flora en fauna. Beekdalen, kampen- en essenlandschappen, heidevelden, landgoederen, natte en droge boscomplexen en natuurlijk de uiterwaarden langs Nederlands mooiste rivier in Nederland de IJssel. Graag laat ik u hiervan een compilatie zien van beelden die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. De presentatie geeft een goed beeld van de geweldige variatie in flora en fauna die Oost Nederland rijk is. Algemene soorten maar ook zeker minder voorkomende soorten zullen de revue passeren. Daarnaast zullen deze beelden worden afgewisseld met prachtige sfeerbeelden van het geweldige landschap van Oost Nederland”.

Buiten de leden om, zijn ook andere vogel- en natuurliefhebbers van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *